Noor ja ambitsioonikas mees on välja kasvanud samast köögist, millest nüüd on ta loomas kreatiivset ja vaba tänavakööki oma värske käekirja järgi.
Kööki, mis saanud inspiratsiooni otse maa ja taeva vahelt, planeedi ühest küljest teiseni, kasutades julgelt kogu maailma floora ja fauna imesid.
Salti köök on inspireeritud elust meie ümber, ühendades taldrikul eri maailmade kultuurid meie koduste traditsioonidega.
Puhas rõõm on töötada meie noore ja kosmopoliitse tiimiga, kes loob lugematult kulinaarseid elamusi, plahvatuslikke maitseid lihtsatest toorainetest.
Meie missioon on pakkuda elamust kõikidele teie meeltele- esitada väljakutseid ja rikastada, pakkuda fusiooni brilliantse efektiga.
,,Iga päev on uus meie jaoks,,
Hooaja märksõnadeks on:
- Eksperimenteerimine taimse toiduga
- Fermenteerimine, hapendamine, marineerimine
- Kõrgtasemel tänavatoit
- Jäätmevaba opereerimine, säästlikus, koostöö Fudleriga
- Nostalgilised toidud
- Ideed regionaalsetest köökidest nii Aasiast kui Lõuna-Ameerikast
- Fusion heritage
- Mõistlikult hinnatud esmaklassiline alkohol, madala alkoholisisaldusega joogid
Fookus on hügieenil, tervislikul toorainel, stressialandavatel koostisosadel/ürtidel.
Peakokk Marko Kaljend.
Pakume suurematele ja väiksematele seltskondadele elamusõhtusööke erinevatel teemade, toidukoolitusi, cateringe, üritusi väljaspool maja.
Samuti korraldame igal kuul ühe erilise teemaõhtu-eriõhtusöögi.